Slavnostní fialová rýže z Laosu 500g

Kód: 7401001
Tip
Značka: Gepa
96 Kč 86 Kč bez DPH 96 Kč / 1 ks
Skladem (8 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024

Slavnostní fialová rýže z Laosu je požitkem nejen pro chuťové pohárky, ale i pro oči.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Fialová rýže z Laosu je požitkem nejen pro chuťové pohárky, ale i pro oči. Při vaření se zbarví do jasně fialova. Pro tuto zvláštnost se v zemi svého původu připravuje především při slavnostních příležitostech. Pěstuje a zpracovává se podle pravidel fair trade.

FAIR TRADE výrazně zlepšuje životní podmínky rodin drobných pěstitelů v rozvojových zemích, zajišťuje vzdělání jejich dětem a chrání životní prostředí.

Původ: Laos, fair trade organizace ASDSP

Příprava: rýži properte ve studené vodě. Na jeden díl rýže přidejte dva díly vody a vařte na mírném ohni asi 20-30 min., podle potřeby nechte dojít.

Čistý obsah:
500 g
Fairtrade podíl:
100 %
Ingredience:
40% bílá dlouhozrnná rýže*, 40% kulatozrnná rýže*, 20% fialová rýže*.
Informace o alergenech:
Může obsahovat stopové množství ořechů nebo sezamu.

* složka ze spravedlivého obchodního vztahu
° složka z ekologického zemědělství

Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1546 kJ/364 kcal
Tuky: 1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 80,5 g
z toho cukry: <0,5 g
Bílkoviny: 7,1 g
Sůl: 0,00075 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýže
Hmotnost: 0.5 kg
BIO: Ne
Gluten free:
Vegan:
Lactose free:
Bez cukru:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Společnost GEPA je největší evropskou organizací, která se zabývá spravedlivým obchodem od roku 1975, obchoduje se 140 fair trade družstvy ve 40 zemích světa. Dlouhodobě dbá na udržitelnost, a proto jsou jejich produkty baleny v recyklovatelných obalech, 77 % jejich produktů má certifikaci BIO, a aby udrželi CO2 neutralitu, tak volí nejšetrnější dopravu a sází stromy například v rámci projektu Choco4Change.