BIO instantní čokoláda s medem COCOBA 400g

Kód: 8911874
Bio
Značka: Gepa
141 Kč 126 Kč bez DPH 141 Kč / 1 ks
Skladem (16 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024

Výtečná rozpustná BIO FAIRTRADE čokoláda slazená třtinovým cukrem a medem. Pro děti i milovníky horké čokolády

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výtečná rozpustná čokoláda slazená třtinovým cukrem a medem. Pro děti i milovníky horké čokolády. Suroviny jsou pěstovány podle pravidel ekologického zemědělství a fair trade.

FAIR TRADE výrazně zlepšuje životní podmínky rodin drobných pěstitelů v rozvojových zemích, zajišťuje vzdělání jejich dětem a chrání životní prostředí.

Původ: Dominikánská republika (fair trade družstvo COOPROAGRO), Paraguay (Manduvirá), Mexiko (Flor de Campanilla)

Příprava: 2-3 kávové lžičky zalijte teplým mlékem a zamíchejte. Pro přípravu studeného nápoje nejdříve BIO COCOBU rozmíchejte v menším množství mléka, pak dolijte zbylé mléko a vychutnejte.

Čistý obsah:
400 g
Fairtrade podíl:
95 %
Ingredience:
třtinový cukr°*, nízkotučné kakao (22%)°*, med°*, maltodextrin*, sůl.

* složka ze spravedlivého obchodního vztahu
° složka z ekologického zemědělství

Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1610 kJ/381 kcal
Tuky: 3,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g
Sacharidy: 78,7 g
z toho cukry: 72,1 g
Bílkoviny: 5,2 g
Sůl: 0,23 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Kakao a rozpustná čokoláda
Hmotnost: 0.4 kg
BIO: Ano
Gluten free:
Vegan:
Lactose free:
Bez cukru:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Společnost GEPA je největší evropskou organizací, která se zabývá spravedlivým obchodem od roku 1975, obchoduje se 140 fair trade družstvy ve 40 zemích světa. Dlouhodobě dbá na udržitelnost, a proto jsou jejich produkty baleny v recyklovatelných obalech, 77 % jejich produktů má certifikaci BIO, a aby udrželi CO2 neutralitu, tak volí nejšetrnější dopravu a sází stromy například v rámci projektu Choco4Change.